empty
empty
empty
Noordermiddenweg 6-2
8311 RA Espel
fam.ephraim@kpnplanet.nl
Tel 0527 699 149
Mob 06 22 44 50 50
Language in English
   
 
  Vraag en aanbod
Aardappelhandel "Ephraim v.o.f" staat voor kwaliteit en is gevestigd in Emmeloord, het hart van het aardappelgebied van Nederland: de Noordoostpolder. Hierdoor zijn we bijna het gehele jaar door in de gelegenheid om de beste kwaliteit aardappelen voor u te kopen.

Onze specialisatie
Als aardappelhandel zijn we gespecialiseerd in: kriel, drielingen, bovenmaatse poters, consumptieaardappelen en afgekeurde poters. Deze worden afgezet richting de verwerkende industrie, de groothandel, inpakkers en een gedeelte voor eigen export naar België, Duitsland, Spanje en Roemenie.

Korte lijnen, lage kosten en kwaliteit voorop
De aardappelen worden meestel direct bij de boer of teler gekocht. Hierdoor ontstaan korte lijnen, waardoor de kosten beheerst kunnen worden en de kwaliteit gewaarborgd is. Dit komt alle partijen ten goede. In principe worden alle partijen die worden aangeboden persoonlijk bekeken en beoordeeld. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de partij en proberen we de juiste afnemer te vinden. De meeste telers waar wij van kopen zijn Global-Cap of Voedsel Veiligheid Akkerbouw gecertificeerd.

Door de in de jaren opgebouwde klantenkring, van zowel telerszijde als afnemerszijde, lukt het ons bijna altijd om bij zowel vraag als aanbod twee partijen bij elkaar te brengen met een prijs tot ieders tevredenheid.

Derhalve blijven wij ons beleefd bij u aan bevelen om te bellen of te mailen als u aardappels zoekt of aan te bieden heeft.
 
Ephraim v.o.f.
Ephraim v.o.f.
Design By ED Creative